A Digital Spy információ szerint Bradley Cooper karrierje áll a színészpár szakításának hátterében. Ugyanis a Másnaposok sikere után, Cooper színészi karrierje rekordsebességgel száguld.

Az exszerelmespár 2009 augusztusa óta járt együtt, és a pletykák szerint ezen a héten szakítottak, bár a színészek sajtósai még nem erősítették meg a hírt. Egy ismerősük, a következőket nyilatkozta US Weeklynek. „Ha meg kéne neveznem, ki miatt szakítottak, akkor Brad karrierjét mondanám. Nagyon keményen dolgozott, hogy bekerüljön a legkeresettebb férfi színészek közé. Renée mindenben támogatta, hogy ez sikerüljön is neki.” Az informátor azt is megosztotta a nagyközönséggel, hogy Zellweger volt az, aki mindent megtett, hogy működjön a kapcsolat. „Ő már nagyon sok mindent elért a szakmában. Ezért engedhette meg magának, hogy kicsit lazít és megpróbál nagyszerű barátnő lenni, hátha ez kell ahhoz, hogy működjön a kapcsolat. De most már feladta, mert egyszerűen nem ment.”

Renée Zellweger a napokban New Yorkba utazott, hogy meglátogassa barátnőjét, Sandra Bullockot és kicsit megvigasztalódjon.