Bemutatták az új Victoria's Secret fürdőruha-kollekciót, ám a bemutatás egyik momentumán azóta háborog a nyugati pletykasajtó nagy része. Az eseményen ugyanis többek közt Candice Swanepoel modell is magára öltött egy bikinit, elég sokat mutatva meg testéből - amelyet rengetegen találnak ijesztően soványnak.

A fenti képen Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel és Adriana Lima láthatók. Hajtás után egy tisztázó kép és szavazás!

Mivel még szerkesztőségünkön belül sem alakult ki egységes álláspont, hogy a szőke Swanepoel betegesen vékony, vagy csinos, ezért Önökre bízzuk a kérdés eldöntését. Itt egy másik beállítás, hátha így jobban látszik.

Candica Swanepoel betegesen sovány?

A döntés, illetve a válasz az Önöké. Betegesen soványnak tekinthető a szőke modell? Vagy ez csak beállítás kérdése, mert nem is az, csak rosszul esik rá a fény, esetleg teljesen ki van tekeredve, ezért tűnik kétdimenziósnak? Vagy nem is tűnik annak? Netán egyenesen elvárás a fürdőruha-és fehérneműmodelleknél, hogy ennyire karcsúk legyenek? Ne fogják vissza magukat, szavazzanak.