A pornórendező szerint teljesen hihető, hogy fehérneműbemutatókkal keresett a Való Világ versenyzője 900 eurót (238 ezer forint) 3 nap alatt. „Abszolút elképzelhető, hogy fehérneműs bemutatóért napi 300 eurót kap, az összeg reálisnak tűnik” – mondta Kovács Kovi István a Borsnak. A rendező szerint a VV játékosa egyébként sem futna be nagy pornókarriert, mert hiányzik belőle a szükséges plusz: „A nemzetközi mezőnyben csak egy lenne a többi felnőttfilmes közül” – nyilatkozta a lapnak Kovi.

A fétisvideós- erotika kiállításos Gigi a pénteki adásban vallotta be barátjának, a farokmutogató Jerzynek, hogy milyen pénzes munkát mondott vissza a VV miatt: „Pont akkor jöttem be, amikor elindultak a munkáim. Párizsból három nap alatt 900 euróval jöttem haza, naponta két fehérneműshow volt. A testemből élek, azt veszik meg, nem a lelkemet meg az eszemet. Amíg tudom, én ezt nagyon ki akarom használni” – hangzott el.

Gigi eddig sosem beszélt múltjáról, a villalakók nem is sokat tudnak róla: VV Olivér szerint ha a vasárnapi párbajon Gigi kerül ki a villából, akár hónapokba telhet, míg feldolgozza, hogy idekint mindenki mindent tud róla.

„Ledöbbentem, amikor értesültem Gigi dolgairól. Nekünk teljesen más arcát mutatta. Nem azért ítélem el, amit tett, hanem azért, mert másnak akar látszani, mint amilyen valójában. Hetekre vagy akár hónapokra is szüksége lehet ahhoz, hogy feldolgozza a történteket. Nem lesz könnyű, hiszen arra számított, hogy ezek a dolgok nem kerülnek napvilágra. Nekünk legalábbis nem beszélt róluk” – mondta a Blikknek Olivér.