Az állapotos Victoria Beckham hétvégén kivitte férje meccsére három gyerekét, de gondja akadt a fiúk fegyelmezésével - írja a Daily Mail. Amikor a 6 éves Cruz a 12 éves Brooklyn fülét kezdte rángatni, az újabban tervezőként domborító egykori énekesnő eltorzult arccal intette rendre izgága fiait (a képekért kattintson ide).

Végül sikerrel járt, a srácok a meccs után az amerikai himnuszt is hajlandóak voltak elénekelni – Beckhamné azonban még akkor is komor arccal duzzogott, pedig nem sokkal később azt írta Twitteren: „Korizás és Galaxy meccs a fiúkkal!!! Tökéletes nap!!!”.

A képekkel igencsak ellentmond a szintén nagycsaládos modell, Heidi Klum korábbi nyilatkozata is, miszerint Beckhamék gyerekei nagyon jólneveltek, udvariasak: „Olyan udvariasak és olyan szépen beszélnek, elképesztő! A többi szülő csak áll, és hallgatja fiúkat, milyen udvariasan és helyesen beszélnek. David és Victoria mindig megbizonyosodnak arról, hogy a srácok elmondják a kötelező köszönömöket és kéremeiket, ebben nincs pardon” – mondta Klum a Mirrornak.

Egyébként David Beckham csapata, az LA Galaxy 1-0-ra nyert a Philadelphia Union ellen, hazai pályán.