Kim Cattrall, azaz Samantha a Szex és New York sorozatból, hetvenes évekbeli pornófilmekkel készült fel új szerepére.  Az 54 éves színésznő egy kiöregedett expornócsillagot alakít, aki jobbhíján sztriptízelésből él a Mett Monica Velour című filmben.

“Rengeteg hetvenes évekbeli pornófilmet néztem és dokumentumfilmeket is láttam a téma kapcsán. Ijesztőek ezek a fiatal lányok, azt hiszem azért jönnek Hollywoodba szerte a világból, hogy híresek legyenek, és aztán hirtelen rájönnek, hogy fogalmuk sincs, hogyan kellene elkezdeni” – nyilatkozta a szerep kedvéért kilenc kilót felszedett Kim Cattrall a contactmusic magazinnak.

"Csinosabbnál csinosabb lányokról beszélek, akik az újságok hátsó oldalán lévő hirdetésekre jelentkeznek, amelyekben modelleket keresnek, aztán később meztelen modellek kellenek és a végén ott a pornó. Rövid ideig csillagok lesznek majd megházasodnak” – tette hozzá.

Nem Kim Cattrall az egyetlen színésznő, aki egy szerep miatt pornót nézett, Jake Gyllenhaal és Anne Hathaway a Szerelem és más drogok című film közös ágyjelenetei miatt nézett szexfilmeket.