A 41 éves énekesnőnek sűrű mostanság az élete: két hete vezeti a brit slágerlistát új számával, a lambadás balatoni diszkó beütésű On the floor-ral: a szám klipjét több mint 91 millióan látták 1 hónap alatt a Youtube-on (összehasonlításként: Lady Gaga Born This Way-ét csak 62 millióan nézték meg ugyanannyi idő alatt).

Önmagában már ez is hírértékű lenne, de emellett az énekesnőt komoly esélyesnek tartják a People magazin 2011-es ’Legszebb emberek’ listájának élére is: az első helyezett a különkiadás címlapjára kerül, tavaly Julia Robertsé volt a megtisztelő cím.

És ha ez még nem lenne elég, előkerült pár lesifotó is az alakjáért keményen küzdő kétgyermekes énekesőről: Lopez egy divatfotózáson vett részt egy Los Angeles-i hotelban április 8-án. A stylist szemmel láthatóan az énekesnő hasára helyezte a hangsúlyt, a bő farmerben ugyanis legendás fenekéből nem sok látszik, a kötött rövid pulcsiban pedig kitalálni sem lehetne, mekkora valójában Lopez melle. A divatfotózás képeiért kattintson a galériába!