Zamecsnik Péter, a riporter volt feleségének ügyvédje az RTL Klub reggeli műsorában ismertette az ifjabb Knézy Jenő elleni vádakat és elmagyarázta, miért is kapott nemrég 10 hónap felfüggesztett börtönbüntetést a Duna Televízió riportere.

Ifjabb Knézy volt felesége sérelmére könnyű testi sértést követett el: a súlyos testi sértés vádja nem állt meg, mivel az exnej sérült állkapcsáról készült röntgenfelvételen nem törés, hanem felvételhiba látható.

Volt apósa sérelmére viszont súlyos testi sértés kísérletét követte el ifjabb Knézy, ennek mibenlétét példával magyarázta Zamencsik: az számít kísérletnek, ha valaki ököllel megüti a másikat, akinek sérülése nyolc napon belül gyógyul, de a verekedőnek egyértelműen szándékában állt súlyosabb sérülést okozni. Az ügyész súlyosbításért fellebbezett, méghozzá a nő fejét ért sérülések és az elkövetés módja miatt.

A sportriporter pere majd’ egy éve kezdődött. Egykori felesége azzal vádolta meg 2008 nyarán, hogy egy családi veszekedés közben Knézy háromszor fejbe rúgta, és a segítségére érkező édesapját is bántalmazta. Ifjabb Knézy nem szólalt meg a műsorban, de korábban mindenhol tagadott.