Shirley MacLaine nyitott kapcsolatban élt férjével, Steve Parkerrel. A színésznő ennek kapcsán elmondta, akadt, hogy egy nap három pasival is szexelt. A 76 éves Oscar-díjas színésznő Oprah show-jában beszélt a magánéletéről, főleg arról, hogy bár 30 éven át volt házas, rendszeresen akadt a férjén kívül is hálótársa.

“Sok románcom volt, és szörnyen sok szeretőm. Nem voltam szexmániás, csak egyszer próbáltam ki három pasival. Politikai kampány volt, ahol mindenki ugyanezt tette és nem akartam kimaradni. Nyitott kapcsolatban éltünk a férjemmel, voltak kalandjaim, ahogy neki is. Jó barátok voltunk. Sohasem leszek házas többé”  – mondta Shirley MacLaine.

“Nem vonzódtam Jack Lemmonhoz. Nagyon aranyos volt, akárcsak Rose nénikém. Semmi veszélyes, komplikált dolog nem volt benne, ami engem a pasikhoz vonz. Jack Nicholson sok nekem! Nagyon sok! Azt hiszem, szeretem a veszélyes kémiát, de azt, ami még kontrollálható. Hát az övé nem ilyen. Ő nagyon veszélyes” – tette hozzá Warren Beatty nővére, Shirley MacLaine.

A nyitott házasság nem mindenkinek jött be ennyire, az énekesnő, Christina Aguilera házassága a kalandok miatt ment tönkre. Van mit tanulnunk az öreglánytól, úgy tűnik.