Még mindig nem tudni, hogyan folytatódik a Való Világ Erőszakból Diplomázott László távozása után: a csatorna vasárnap megkérdezte a nézőket, ki hiányzik nekik a legjobban a kiesett játékosok közül, a lapok pedig máris tudni vélik, hogy visszaköltözik a villába a legnépszerűbb exlakó, Olivér.

Ennek bizonyítéka szerintük, hogy Sebestyén Balázs többször célzott rá az adásban, hogy a szavazásnak van jelentősége, illetve az, hogy a Club Passion nevű szórakozóhely Facebook oldalán úgy hirdették a pénteki programot: „Olivér nálunk tölti utolsó óráit, mert szombaton újra beköltözik a VV falai közé!!!” – a hirdetést azóta eltávolították a közösségi oldalról, de a műsor szóvivője nem zárkózik el attól, hogy vendéget küldjenek a villába.

„Laci helyére nem megy be játékos, de természetesen az nincs kizárva, hogy esetleg vendég érkezzen a bentlakókhoz, ahogy erre már volt korábban számos példa” – mondta Dobsi Andrienn a Borsnak.

„Szívesen bemennék, ha erre kérnének, de csak azért, hogy kicsit feldobjam a társaságot, főleg Alekot és Évát. Visszahoznám azokat az időket, amikor halálra röhögtük magunkat. Látom a barátaimon, hogy rájuk férne a vérfrissítés, kicsit le vannak lakva. Megtisztelő a nézőktől, hogy engem hiányolnak” – nyilatkozta a lapnak Olivér.