A Bors szerint Istenes Bence Iszak Esztert VV Rágógumi Zsófira cserélte le. A Velvet megkereste az érintetteket, kivéve persze VV Zsófit, aki visszaköltözött a Villába és így nem tud nyilatkozni.

Zsófi bent van a Villában, nem hiszem, hogy ezt nyilatkozta volna, de ha kijön, majd tisztázza a dolgot " – nyilatkozta a Velvetnek Istenes Bence, aki a facebook rajongói oldalán is megírta "NEM vagyok együtt VV Zsófival!!".

A napilap ezzel szemben azt írja, VV Zsófi még a beköltözése előtt állította, hogy közük van egymáshoz. "Együtt vagyunk, de a részletekről nem szeretnék nyilatkozni" – mondta állítólag VV Zsófi a magazinnak.

“Jóban vagyok Zsófival, mint ahogy minden villalakóval, de nincs köztünk semmi, nem vagyok együtt Zsófival. Nem szeretnék erről többet beszélni, azt gondolom, hogy az embereket nem érdekli a magánéletem. Szeretném, ha a szakmai sikereim miatt beszélnének rólam, nem a magánéletem miatt, amit szeretnék megtartani magamnak" – mondta a Velvet megkeresésére Istenes Bence.

Iszak Esztert a Velvet nem érte el, aki állítólag már hallott ilyesmi pletykát. Az igazságra, hogy VV Zsófi és Istenes Bence járnak-e vagy sem, még várnunk kell, amíg Rágógumi Zsófi kijön a Villából.