Külföldi munkája miatt nem lesz ott a hétvégi párbajon Anikó anyja - írja a Blikk. A villa rosszkislányának így egyedül kell megküzdenie a fináléban maradásért. Sírás várható, jósolja a lap. Az asszony három héttel azelőtt utazott Németországba, mielőtt lánya beköltözött a villába, így már több mint fél éve nem látták egymást. Ha a párbajon Anikó esik ki, akkor is csak egy levél várja a játékost.

"Anikónak az édesanyja az egyetlen támasza. A szülei még gyerekkorában elváltak, ezért neki csak az anyukája maradt. Az apukájával alig tartja már a kapcsolatot, ahogy a féltestvérével is. Csak az anyjára számíthat, ezért is lenne olyan fontos neki, hogy láthassa a párbajon. Félek, hogy összeomlik, ha a stúdióban hiá­ba keresi, nem látja sehol" - nyilatkozta a lapnak Anikó egyik barátnője.

Az újságnak a villalakó anyja elmondta, sajnálja, hogy nem lehet gyereke mellett, de muszáj valamiből megélni. " Anikó lakáshitelét is én fizetem, ezért most minden fillérre szükségünk van. Nem ülhetek csak azért otthon, hogy tétlenül várjam, a lányom mikor jön ki, muszáj a jövőnkre is gondolnom. Én így támogatom őt" - jelentette ki.