Farrah Franklint a kaliforniai Culver City-ben tartóztatták le szombat hajnalban, mert zavarta a közrendet – értesült a TMZ. A 29 éves énekesnőt 100 dolláros (18.000 forint) óvadék fejében helyezték szabadlábra. Franklin azt állítja, a rendőrök durván bántak vele és rasszista megkülönböztetés áldozata lett. „

Úgy tűnik, hogy a Culver City rendőrség rasszista eljárásának áldozata lettem én is, mint egyre többen a városban. Durván bántak velem a tisztek, akik letartóztattak” – mondta Franklin a TMZ-nek. A rendőrség azt állítja, telefonon hívták őket a rendbontó Franklinhez. „Felháborítónak tartom az egészet. Sosem kerültem szembe a joggal, egészen szombatig” – tette hozzá az énekesnő, aki 5 hónapig volt a Destiny’s Child tagja, 2000-ben, mielőtt Beyoncé és Kelly Rowland szólókarrierbe kezdtek volna.

Franklin arra is panaszkodott, hogy nem női rendőrök motozták meg az őrsön – a TMZ-nek azonban belsős források azt mondták, női tisztek foglalkoztak Franklinnel. „Igen, jól vagyok, és igen, fogok perelni! Bassza meg a Culver City rendőrség!!! Nem tudtok megtörni!” – írja az énekesnő Twitterén, szóval számíthatunk folytatásra.