Bár a görög szexkiborgnak még fogalmas sincs róla, hogy 24 órával a VV4 vége után neki megint szerepelnie kéne, állítólagos barátja, Olivér már javában kutatja nőkereső műsorának 16 szereplőjét. „Nagyon jó a felhozatal, most már ugye leszűkítettük a létszámot elég rendesen, tényleg már az utolsó simítások vannak és a legutolsó forduló. Nagyon sok szempontot vettünk alapul” – mondta el a Fókusznak Simor Olivér.

A válogatásnak, ahogy elnéztük, az egyik leghangsúlyosabb része a bikinis forduló volt, ezen kívül a jelentkezőknek az Alekoszról mintázott kartonbábuval is ügyesen kellett flörtölniük – ez utóbbi valószínűleg mindenkinek hibátlanul ment. A kiválasztás kritériumairól nem tudtunk meg semmit, de legalább némelyik jelentkező elmondhatta, mit szeret Alekoszban: a legtöbben a humorát és rámenősségét méltatták. „Alekoszban valójában a belső, minden, ami belülről jön belőle, a szövege, a személyisége nekem egy nagyon érdekes személyiség, egy pozitív embernek tartom” – fejtette ki például a mélyen dekoltált felsőben lévő Szilvia.

Ha igen mond Alekosz a műsorra, akkor a villából egyenesen egy luxuslakóbuszba fog költözni, a 16 versenyző pedig az átalakított házban húzza majd meg magát. A villát egy éjszaka alatt fogják átépíteni, azután, hogy hétfőn szembesítő showt rendeznek benne a VV4 összes egykori szereplője számára. A naponta jelentkező Alekoszos menyasszonykereső műsor struktúrája egyébként a Benkő feleséget keres-ére fog hasonlítani, lesznek randik és szívceremóniák – tudtuk meg Herman Pétertől, a műsor kreatív producerétől.