Letiltatta a május 4-én nagy sikerrel bemutatott Dumafilm című produkció Filmszemle vetítéseit Fábry Sándor, az egyik főszereplő. Eredetileg pénteken lehetett volna kétszer megnézni a filmet a Corvin moziban, de így elmaradnak a vetítések. A humorista jogi képviselője útján, a szemlebizottsághoz eljuttatott levelében tiltotta le a filmet. Arra hivatkozott, hogy nem az eredeti koncepció szerint valósult meg a produkció. Ez a film rendezője és producere szerint nincs így, közleményük szerint ezt magának Fábry Sándornak a forgatás során tanúsított és a filmben látható magatartása is cáfolja.

A film munkavetítése után Fábry Sándor kérte három mondat kivágását és tanúk előtt kijelentette, hogy "egyébként a film részéről rendben van". A kért módosításokat természetesen megtették - állítja Szomjas György rendező és Huszár Viktor producer.

A film három gyerekkori barát találkozását örökíti meg a 2010-es országgyűlési választások időszakában. A beszélgetések múltról, jövőről, politikáról folytak, amelyekben Dettre Gábor, Heller Gábor és Fábry Sándor is mindvégig aktívan, jó hangulatban vett részt. A bemutató alkalmával egyöntetű vélemény alakult ki, hogy a film Fábry Sándorra vonatkozóan semmilyen sértő elemet nem tartalmaz. Fábry Sándor magatartását érthetetlennek, ellenségesnek és sérelmesnek tekintik, ami ellen tiltakoznak - zárul a közlemény.