Bocsánatkérő szeánszot tartott VV Alekosz, Éva és Jerzy, no nem önszántukból, hanem egy levélben érkezett felszólítás eredményeképpen. Éva szerint már elégszer vitatták meg a problémáikat, Alekosz és Jerzy viszont komolyan vették a feladatot: az érdi biztonsági őr elnézést kért a nőtől, amiért megjegyzésekkel illette testsúlygyarapodását, Jerzytől pedig azért, mert azt mondta rá, hogy retardált, anélkül, hogy ismerné a szó jelentését. Jerzy, aki a stikkes jelzőért kért bocsánatot Alekosztól, tangában szolgálta fel lakótársainak a vacsorát, amelyet ő maga főzött.

Alekosz nem bírt nyugton maradni, és megszólta a kalóriadús ételt késői órán fogyasztó Évát, ismét kövérnek nevezve őt. Később azt kapták feladatként, hogy öntsék gipszbe egyik testrészüket, mire Alekosz megjegyzést tett a lány fenekére. Éva a múltkorihoz hasonló kiborulást produkált, és egy „ha gondolod, elmegyek hányni!” - felkiáltással a szobájába vonult zokogni.

Amikor előbújt menedékéből, az urak éppen azzal foglalatoskodtak, hogy gipszlenyomatot vegyenek Alekosz hasáról. Éva gúnyolódni kezdett a nevezett testrészen, majd a szürreális jelenetnek véget vetett Alekosz vallomása: igazából neki nagyon bejön Éva feneke, ezért javasolta annak gipszbe öntését.