Nem csak a zsűri, a közönség, hanem az internetes rajongók is ledöbbentek azon, hogy szombat este Timi Chen esett ki, és a nála sokkal rosszabb produkcióval előálló Krizbai Teca maradt bent a Csillag Születikben. Az előadások után az ítészek a látássérült lányt szerették volna elküldeni, ő kapta a legkevesebb szavazatot tőlük, ám az sms-ezők szerint Krizbainak van helye a legjobb hat között és nem Timi Chennek.

Az interneten azóta folyamatos a háborgás: „Timi a legjobb és a legkülönlegesebb! A nyomába sem érhet egyik CSISZ-es sem! A zsűri Tecát akarta hazaküldeni, mert ő nem való a döntőbe! Emberek! Nincs fületek?!" – olvasható a Facebookon. „Minek ide ennyi táncos?! Miért a legjobbat kell kiejteni? Most vessetek magatokra, mert nem lesz kit hallgatni!" – írták Timi Chen rajongói.

Ön szerint ki a jobb?

"Sajnálom, hogy engem ejtettek ki" - nyilatkozta a kínai versenyző. "Persze minden benne van a pakliban, de bíztam abban, hogy nem én leszek a leggyengébb láncszem. Úgy éreztem, most jól teljesítettem, és ezt a zsűri is megerősítette. Ők is látták, hogy az egy héttel ezelőtti adáshoz képest sokat fejlődtem, ezért azt hittem, más fog kiesni. Nem fogok összeomlani, szeretek énekelni, ezért mindent megteszek, hogy tovább folytathassam" - idézte a Blikk.