Szeptember végén férjhez megy a megasztáros Nkuya Sonia - derült ki Gombos Edina és Joshi Bharat közös műsorában. „Bár még csak három hónapja vagyunk kapcsolatban, sosem éreztem még úgy, hogy ennyire összhangban lennék valakivel, mint Mátyással. Vagány, extrém, bulizós esküvőt szeretnénk, hogy minden kollégánk, barátunk velünk együtt örüljön. Az esküvői ruhám fekete lesz, ilyenről álmodtam kiskorom óta. Nagyon sok kultúra van, ahol a fekete az élet színe. Matyi fehérben lesz, a jin és a jang jegyében” – nyilatkozta az énekesnő, aki - mint tudjuk - nem egy szégyenlős típus.
„Soniában elsőként a habitusa, kisugárzása ragadott meg. Nem tudom szavakba önteni, hogy mi fogott meg benne leginkább. Kész vagyok akár az egómat is feláldozni a házasság oltárán” – tette hozzá a leendő férj, akinek egyébként Matt Diamond a művészneve.
Ami a szülőket illeti,  egyelőre még idő kell nekik mire feldolgozzák ezt az egészet, de a nagy bemutatás már megtörtént, ismerik is egymást – olvasható a FEM3 közleményében.
Mint kiderült, a Megasztár egykori versenyzője nagyon házias: „Minden este főzök, ha kell, akár éjjel is nekiállok. Vannak persze nekem is rossz napjaim, de az az első, hogy a párom jól érezze magát”.