Larry Hagman iránt töretlen a lakossági érdeklődés, holott az idén nyolcvan éves színész már jó ideje nem csinál semmit, így mindez valószínűleg csupán a Dallas révén szerzett hírnevének köszönhető. Ha így van, a helyzet csak fokozódni fog, mert újra látható lesz, mégpedig a texasi teleregény új epizódjaiban. Ismét Linda Grayjel (Samantha) és Patrick Duffyval (Bobby) dolgozott, és ez állítása szerint nagyon felpörgette. "A forgatások mesések voltak. Elképesztőek. Szürreálisak, nosztalgikusak, mókásak, szóval úgy minden egyben" - foglalta össze az élményt az E!Online-nak.

Linda Gray a maga részéről annyit tett hozzá: szingliként tér vissza a sorozatba, egy mesés autóval, és sokkal gazdagabb lesz, mint Jockey Ewing. Mindketten úgy vélik: nem baj, ha nem lesz akkora átütő sikere az újrainduló Dallasnak (vajon most Ceausescu helyett kit győz le?), mint annak idején, mert úgyse bírnák elviselni az állandó figyelmet. (Egyébként Charlene "Lucy" Tilton és Steve "Ray" Kanaly is szerepelnek majd a sorozatban - ha a TNT úgy tönt, hogy a próbaepizód után kell nekik belőle legalább egy évad.)

Hagman élete egyébként nem csak a Dallasról szól: szombaton például egy jótékonysági árverést rendezett, amelyen saját, karrierje fontos állomásaihoz fűződő emléktárgyaitól vált meg. Az este folyamán több mint félmillió dollárt (91,3 millió forintot) gyűjtöttek össze olyan tárgyakért, mint egy ezüst nyereg, néhány kellék pisztoly vagy Jim Davis (az öreg Jock a Dallasból) portréja. Az eseményt azzal nyitotta meg, hogy Beverly Hills utcáin le-föl nyargalászott lóháton.