A saját számát utáló Lady Gaga a siket rajongói miatt szeretné megtanulni a jelbeszédet, így szeretne velük kommunikálni. A dolog apropója, hogy az énekesnő több siket rajongója is feltöltötte videóit a Youtube-ra, amin jelbeszéddel adják elő az elfogadásról szóló slágerét, a Born This Wayt.

“Gaga a homoszexuálisok jogaiért kampányol Amerikában, de felszólal politikai témákban is, mint például a bevándorók ügye” – nyilatkozta egy forrás a The Sunnak. “Most a siket rajongói iránt érzi ugyanezt. Egyszer majd, ha megtanulja a jelbeszédet, képes lesz válaszolni a videóikra, akár a turnéján is énekelhet majd jelbeszéddel” – tette hozzá a forrás.

A 25 éves énekesnőnek nem ez lenne az első, hogy a siketekkel is kommunikál, tavalyi, washingtoni koncertjén már próbálkozott a jelbeszéddel. “Bár tudnám beszélni a nyelved. Kurvajó lenne. Mindenki beszéljen a szeretet nyelvét ez annyira szép, mint az, hogy a zene összehoz mindenkit” – mondta akkor Lady Gaga, aki Courtney Love szerint magányos transzvesztita lesz öregkorára.