Lily Allen szombaton feleségül ment Sam Cooperhez (Az eseményről itt talál képeket). Az esküvőt követő fogadáson az énekesnő és férje bejelentették: Allen - aki korábbi ígérete szerint művésznevét is Cooperre változtatja - ismét gyereket vár. (Az énekesnő fél évvel ezelőtt elvetélt, ezért a család - a Daily Mirror szerint - örömteli megdöbbenéssel fogadta a hírt.) Arról nincs hír, ott volt-e a meghívót kiszivárogtató gaztevő.

A pár egy Gloucestershire-hez közeli faluban kötötte össze életét. A menyasszony hófehér, csipkés ruhát viselt, amelynek felsőrésze kicsit emlékeztetett Catherine hercegnő választására. A modellt Delphine Manivet tervezte, Allen egy orrán kivágott, fehér magassarkút vett fel hozzá.

A Daily Mail tudósítása azt is megjegyzi: a pár nem írt saját esküt a (magas költségvetésű) házasságkötésre, az énekesnő nem ígérte meg, hogy engedelmes feleség lesz, és házasság előtti szerződést sem kötöttek - ez utóbbit azért, mert az énekesnő nem akart "aláírni egy romantikamentes megállapodást".