Ön kit látna szívesen Delhusa inasaként?

Tavaly ősszel az X-faktor és a ValóVilág 4 szorította ki Delhusa Gjont a tévéről, a VV4 után pedig azonnal elindult Alekosz arakeresője – a VV4 játékosai karácsonyra megkapták az énekest, aki a valóságshow fináléján is énekelt. Bár a következő X-faktorra és a ValóVilág 5-re már válogatják a jelentkezőket, az RTL Klub az egy éve tolódó Delhusa Gjon arakereső műsort is indítja ősztől.

“Heti műsor lesz, nem napi. Aki nézte annak idején a Benkő párkereső műsorát, az tudja, hogy maga a műfaj miről szól. Stílusában arra számíthatunk, mint amilyen a Benkő feleséget keres volt, de ez a műsor sok mindenben más lesz, másfajta ceremónia lesz benne például” – nyilatkozta a Velvet megkeresésére Kolosi Péter programigazgató és elmondta, miért nem került adásba az énekes trash-realityje. “Eredetileg úgy vettük fel, hogy ősszel adtuk volna le, csak aztán a tavalyi műsortorlódások miatt nem tudtuk leadni. Ennek volt belső szakmai oka is, a műsort az a stáb készítette, akik a ValóVilágot is. A műsor utómunkája erre a nyára tolódott.”

Benkő Dániel arakereső műsorának felelevenítéséhez íme Pál, a pinainas és Edit asszony, aki majdnem kapott egy férjkereső műsort, de aztán megkímélte a nézőket ettől a csatorna.