Paris Hilton a sok bulizástól és energiaitaltól maradt vékony huszonévesen: 173 centis magasságához 48 kilót nyomott. „Minden őrült buliban benne voltam. Táncolni mentem a csajokkal, rengeteg kávét és Red Bullt ittam, mindig siettem, csak bekaptam valami gyorskaját, vagy azt se” – mondta a 30 éves Hilton a People magazinnak.

„Anyám mindig mondta, hogy ’túl sovány vagy, rosszul nézel ki’, én meg mondtam, ’anya, ez Hollywood, itt mindenki sovány, ez a normális’. Szerinte nem volt normális” – tette hozzá az örökösnő.

Hilton azóta figyel oda arra, hogy egészségeset egyen, mióta Cy Waits-szel jár, aki nem csak a betörőktől védte meg, organikus táplálkozásból is kiművelte. Pasijának köszönhetően Hilton kicsit meghízott, karácsony környékén 57 kilós volt. „Akkor is, ha csak pár kiló van rajtam, az emberek azt mondják, kövér vagyok. Nem fair, hogy ez így van, de így van” – mondta Hilton, aki most 52 kilós, dietetikust fogadott és futni jár - persze ha esetleg szakít Waits-szel, megint le fog fogyni.