Doug Hutchison és a 16 éves Courtney Stodden énekesnő Las Vegasban házasodott össze május 20-án. “Felkészültünk arra, hogy a korkülönbség köztünk hatalmas, és ezért vitatott” – üzente a színész a szóvivőjén keresztül. “Nagyon szeretjük egymást, és az üzenjük, hogy az igaz szerelem kortalan” – folytatta. “Mr. és Mrs. Hutchinson boldogan élnek együtt a Hollywood Hills-i házukban kutyáikkal, Everette-tel és Tunával” – tette hozzá a szóvivő.

A nevadai jogszabályok szerint  csak 18 éven felüliek házasodhatnak még Vegasban is, az alatt csak szülői engedéllyel mehet valaki az oltár elé. Courtney Stodden szülei közül így valakinek bele kellett egyeznie a házasságba.

“Teljesen elfogadjuk a házasságukat és a kapcsolatukat. Doug csodálatos férfi és nagyon szeretjük” – nyilatkozta Courtney Stodden anyja, Krista Stodden a Radaronline-nak.

A kortalan szerelem legfőbb híve a 83 éves Hugh Hefner, aki majdnem oltár elé vitte a 25 éves Crystal Harrist, de a nő lemondta a lagzit, mert rosszul esett neki, hogy vőlegénye 83 évesen is csajozik.