Földesi-Szabó László menyasszonya cáfolja, hogy közvetítene

tt
2011.06.21. 20:10

Földesi-Szabót nem a menyasszonya lakásán fogták el, ahogy  pletykálják, és nincs is konfliktus, Rózsa és Bálint Antónia között. Földesi-Szabó menyasszonya először nyilatkozott teljes arcát vállalva a tv2 Aktív című műsorban.

“Nyílt utcán, szabad területen történt, nem lakásban, nem nálam” – kezdte Rózsa az interjút. “Úgy gondolom, hogy egy ilyen pici gyereknek az anyja mellett a helye, szó sem volt ilyenfajta akcióról, hogy én közvetítek az édesanyja, Laci és a gyerek között” – folytatta. Hozzátette, naponta 4-5 percet beszél a tárgyalásról megszökött Földes-Szabó Lászlóval telefonon, és a beszélőre, ami havonta egyszer lehetséges, Földesi-Szabó nagy fiát és a sajátját is elviszi. “A helyzethez képes jól viseli a börtönt, fogyott egy picit” – mondta Rózsa, és azt is elmondta, Földesi-Szabót a börtönéletnél jobban zavarja, ami a külvilágban zajlik. Földesi-Szabó levelet írt Bálint Antóniának amiben arra kérte, ne nyilatkozzon vele kapcsolatosan.

Földesi-Szabó ügyvédje megerősítette, hogy védence nem akarja, hogy gyerekének anyja, Bálint Antónia nyilatkozzon róla, ezt személyesen is elmondta Toncsinak. Bálint Antónia azonban azt nem érti, miért alázza őt exe.

Földesi-Szabó László áll a nők csatájának középpontjában
Földesi-Szabó László áll a nők csatájának középpontjában