A legjobb új előadó és a világ majdnem legerősebb embere pénteken délelőtt hamburgerevésben mérkőzött meg: az eredmény borítékolható volt, de azt nem gondoltuk volna, hogy Fluor már a kétkilós burger negyedénél feladja a küzdelmet. Így Feketének már nem is volt kihívás a verseny, meghagyott vagy fél kilót az óriásburgerből, és rendelt elvitelre még párat.

„Egyikünk sem eszik éhgyomorra így reggelfele, csak a délutáni órákban, de rámegyünk, hát mit tudunk csinálni” – próbált panaszkodni Fekete, miközben vágyakozva nézte az éppen sülő fél kilós húst. Fluor egy kis bemelegítés és dedikálás után ült asztalhoz, de már a verseny elején látszott, hogy nem kívánja az egészet, negyed óra után be is jelentette, hogy köszöni, de elege van. 18 perc 22 másodperc után Fekete is abbahagyta az evést, és elkezdett gőzerővel vicceskedni a TV2 kamerájának.

„Hát nem hiszem, hogy van olyan helyzet, amikor ennyit meg tudok enni, talán, ha egy napig nem eszem, de akkor sem hiszem. Igazából már a negyedtől is túl jól laktam, ez nekem egy erős ebédnyi kaja” – mondta Flour, aki, mivel egyáltalán nem vette komolyan a versenyt, simán fel tudott állni az asztaltól, és további autogramosztás után gyorsan el is húzott fogorvoshoz: tudniillik van egy lyukas foga.

A nagy zabálást péntek este a TV2 Aktívjában is megnézheti, de az eseményről körülbelül mindent elmond a hajtás utáni animgif.