Lindsay Lohan július 29-én ünnepli majd házi őrizete végét, rá pár napra, július 2-án pedig a 25. születésnapját. Anyja, Dina szerint ezzel a bulival zárhatja azt a mélypontot, amit hosszas munkával elért Lindsay Lohan. “Los Angelesben csendes születésnapi vacsorát tervezünk a családdal és a barátokkal, hétfőn pedig Lindsay elkezdi a közmunlát” – nyilatkozta Lindsay Lohan anyja és hozzátette, a 24 éves színésznő exnőjével, Samantha Ronsonnal szeretne ünnepelni. Állítólag szóba került az is, hogy a New York melletti Hamptonban is elutaznak, ahol a színésznő a 85 éves nagyanyját is vinné – bár ő nem igazán szeret repülni.
A TMZ azonban úgy tudja, Lindsay Lohan nem mer kimenni a házából, mert elzárás utáni szindrómában szenved. Állítólag a több mint egy hónapja házi őrizetben lévő színésznő a barátainak azt nyilatkozta, fél kimenni a lakásból, mert szerinte hatalmas jutalom reményében azonnal letámadják majd a lesifotósok.

Ha minden igaz, akkor a nyaklánc lopási ügye miatt közmunkára ítélt Lindsay Lohan hétfőn, azaz július 4-én a hullaházban kezd majd.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!