Nemrég került ki a pszichiátriáról, miután kirúgták a Reflektor magazintól, pillanatnyilag pedig beteg édesanyját ápolja Détár Enikő, akinek a Bors információi szerint néhány mondatos szerepért is keményen meg kell küzdenie. A színésznő a Madách Színház új musicalje, a Mary Poppins válogatása után nyilatkozott a lapnak: "Nehéz két hónapon vagyok túl, de nem tehettem meg, hogy nem jövök el a válogatásra. Nem kell mindig főszerepet játszani, engem most erre a kisebb feladatra hívtak, és úgy érzem, ennél többnek nem is tudnék most megfelelni" – mondta Détár Enikő.

"Már az is fontos, hogy megmutatom magam, mert a színház nem fog rám várni. Itt kellett lennem, bármilyen nehéz is most az életem. Nagyon bizakodó vagyok, mert szeretném, ha az életemben újra nagyobb hangsúly kerülne a színházra, és nem felejtenének el, bár az is igaz, hogy pillanatnyilag a családi dolgokban kell elsősorban helytállnom, most nekem sem könnyű" - nyilatkozta.

Szirtes Tamás igazgató szerint Détár Enikőhöz korban és hangban ez a szerep illik, de nem lesz könnyű dolga, mert még az egérfarknyi szerepért is nagyon erős a verseny.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!