Új sztárt fedezett fel a Rebecca Blackért Felelős Ember

2011.07.04. 12:08 Módosítva: 2011.07.04. 12:21

Patrice Wilson, az Ark Music Factory kiadó igazgatója mártöbb egyslágeres kislányt rászabadított az amerikai poppiacra - neki köszönhetjük Rebecca Blacket is, aki sokak szerint a világ egyik legszarabb számát énekli, amit még a gyerekek is utálnak. Az új üdvöske Lexi St. George, akinek klipjét, mint Wilson a Gawkernek adott interjújában megjegyezte, tökmindegy, hányan nézik meg, a lényeg a szenvedély. Mármint a zene iránt.

Íme tehát az új sztár klipje, aki egy kicsit olyan, mintha Emma Hermione Watson és a Jóbarátok Phoebe Buffet-jének elegye a legjobb Britney Spears-videókból összevágott kisfilmbe került volna. Az autotune miatt ugyanoylan a hangja, mint a kiadó többi énekesének, de gyerekfejjel legalább nem a pasizásról énekel. Ugyan valami furcsa lóg a füléből, de nyugodtan nézze meg, ha nem zavarja, hogy három és fél perc alatt nettó nyolcszázszor fogja azt hallani, hogy "uáo".

A kislányt összekasztingoló Wilson egyébként elárulta: minden nap tömegével kap emaileket olyanoktól, akik szeretnének vele dolgozni. St. George a szerencsések közül való, rá ugyanis felfigyelt egy válogatáson, és szinte rögtön el is vitte egy popsztárképző táborba. Reméli, belőle nem Rebecca Black lesz - akinek azért egész jól sült el a hirtelen ismertség, mert hiába kapott öngyilkosságra buzdító leveleket, néhányszor azért játszották a rádiók, végül Katy Perryvel is dolgozott.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!