A kutyáját meztelenül operáló férfi után itt egy újabb hülye hír a nagyvilágból. A 18 éves Tyell Mortont azért tartóztatták le, mert guminőt hagyott a Rush Consolidated középiskola egyik mosdójában az iskola utolsó napján. A fiú akár nyolc év börtön is kaphat, ugyanis az iskola dolgozói bombának nézték a gumibabát – írta meg a washingtonpost.

Az iskolai csíny balul sült el, minden úgy kezdődött, hogy a középiskola portása május 31-én látta Tyell Mortont elfutni az iskola épületéből – és ezt nagyon gyanúsnak találta. A bíróságon bemutatott biztonsági felvételeken az látszik, hogy valaki kapucnis pulóverben, kesztyűben egy csomaggal a kezében lép az iskolába, majd öt perccel később távozik. Az iskola dolgozói a portásnak hála attól féltek, hogy bombát helyezett el a fiú az iskolában, így azonnal hívták a rendőrséget – anélkül, hogy megnézték volna, mi is történt valójában. A tűzszerészek és a különleges kiképzést kapott kutyák csak a guminőt találták a mosdóban.

Mortont rendbontásért tartóztatták le, ezért a vétségért akár nyolc év börtönt is kaphat a helyi törvények szerint, amivel teljesen tönkremehet az élete, és egy életen át viselheti a bűnöző címkét. Philip J Caviness, a megyei ügyész azt nyilatkozta a The Associated Pressnek, hogy nem áll szándékában ilyen súlyos büntetést adni Tyell Mortonnak, és szerinte az iskola dolgozói megfelelően jártak el.

Még jó, hogy évről évre kerülnek a mozikba vicces, vagy annak szánt amerikai gimis filmek, amik tele vannak diákcsínyekkel.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!