Folytatja Facebookos ámokfutását Weston Cage (Nicolas Cage balhés zenészfia). A férfit a közelmúltban családon belüli erőszak miatt vitték be a zsaruk, most szabadlábon van, és igyekszik tisztázni a házasságával kapcsolatos félreértéseket. Bár érzelmei hajlamosak gyorsan változni (a napokban fél óránként váltogatta, mit ír ki Facebook-falára: házas-e vagy sem, aztán azzal fenyegetőzött, hogy elhagyja feleségét), most éppen a következőképpen látja helyzetét: "boldog házas apa vagyok, és meghalok a családomért, ha az kell. Észak viharaivá, és a dél napsütésévé változom Nikkiért és a gyerekért". Merthogy neje gyereket vár.

A Facebookon azt is közzétette, nem őrült ő, csak néha nehéz mit kezdeni 180-as IQ-jával, illetve, hogy imádja, amint - ezek szerint már tényleg szabadlábon lévő - felesége vakarássza a feje búbját. Ugyanis heveny tombolásában levágatta a szép hosszú haját. Hajtás után bónusz!

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!

Az ifjú - 20 éves - Cage pillanatnyilag állást keres: üzenőfala szerint vállal korrepetálást, de színészi feladatokra is szívesen vállalkozik. Hogy pontosan mihez ért, és minek kell neki hirtelen pénz, arról fogalmunk sincs, de itt van valami, amit biztosan csinál: énekel, az Eyes of Noctum zenekarban. Íme egy szívhez szóló sláger a repoertoárjából.