Jerzy híresen a nála jóval idősebb nőkre bukik, utolsó kapcsolatában egy nála nyolc évvel idősebb csajjal élt, de volt már 35 éves nője is. A VV-s és barátai, illetve az RTL Klub Reggelijének két műsorvezetője, Hajdú Steve és Ördög Nóra rögtön anyakomplexust gyanítottak, a pszichológus szerint azonban Jerzy nem patológiás eset.

„A közhelyszerű gondolkodásnak ez a primitív foka nevetésre sarkall” – kezdte a műsor meghívott pszichológusa, Dr. C. Molnár Emma. „Az anyakomplexus annyit jelent, hogy anya szülte. Alapvetően akit anya szült, hordoz magában egy nagyon fontos viszonyt, amit el kell rendeznie magában. Az anya letéteményese a létezésnek és a humanizációs folyamatnak – tudtuk meg. Jerzynek tehát nincs anyakomplexusa. A VV-s

örült a szakember véleményének: „A barátaim, ismerőseim szoktak szurkálódni, hogy anyakomplexusom van. Idősebb barátnőim vannak, viszont eltartom magam, érettebb vagyok a korosztályomnál, nem azért jövök össze idősebb nőkkel, hogy gondoskodjanak rólam” – mondta Jerzy.