Halle Berry Los Angeles-i birtokán fogták el a férfit, aki már többször betört a színésznőhöz. Carol Boas Goodson bíró a Los Angeles-i Fellebbviteli Bíróságon ideiglenes végzést adott ki a 27 éves Richard A. Franco ellen és megparancsolta neki, hogy tartson legalább 100 méter távolságot az Oscar-díjas színésznőtől és lányától, Nahlától – írja a Female First.

A színésznőhöz az utóbbi napokban többször is betört Franco: először szombaton mászott be, de gyorsan el is tűnt, amikor az énekesnő menedzsere észrevette. A második próbálkozása sem jött össze, akkor már a rendőrség ment ki a birtokra, de feleslegesen, mert ismét elillant a zaklató.

„Ez az ember betört a házamba. Nagyon megijedtem, hogy vajon mit fog tenni velem és a szeretteimmel” - nyilatkozta a színésznő. Az elkövetőt már korábban letartóztatták erőszak és kábítószer rejtegetés megalapozott gyanúja miatt, jelenleg őrizetben van, csak 150.000 dolláros (közel 29 millió forintos) óvadék fejében kerülhetne szabadlábra, szóval Berry egy ideig nyugodtan alhat.