Az egyszámos előadóból reality-szereplővé lett Vanilla Ice úgy döntött, tizennégy év után válik nejétől, Laura Giarittától. Az AOL Music információi szerint a Robert Van Winkle-ként anyakönyvezett előadó azután határozott a válás mellett, hogy rájött, neje megcsalta. Giaritta tagadta, hogy hűtlen lett volna férjéhez, ám azt elismerte a National Enquirernek, hogy régóta küszködtek egymással, és mivel nem tudták megmenteni a kapcsolatukat, férje elköltözött a közös otthonukból.

Még ha a félrelépés nem is történt meg, a párnak dokumentáltan voltak problémái. 2001-ben a rendőrség letartóztatta Van Winkle-t, amiért rátámadt a nejére, ám végül családon belüli erőszakkal nem, mindössze rendzavarással vádolták meg, amiben bűnösnek találták. Vanilla Ice-t akkor próbaidőre bocsátották, és családterápiára kötelezték. 2008-ban egy hasonló eset miatt sittelték le egy éjszakára: akkor azért vitték be, mert túl hangosan veszekedett az asszonnyal. A nő előbb azt állította, hogy férje megütötte és belerúgott, később azonban finomított a vallomásán, aszerint férje csak meglökte.

Az énekes 1997-ben vette nőül Giarittát, 14 évig tartó házasságuk alatt két lányuk született: a most 12 éves Dusti, és a 10 éves Keelee.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!