Frederic von Anhalt kivételesen nagy üdvözlőkártyával köszönti nejét, Gábor Zsazsát 25. házassági évfordulójuk alkalmából: 68.000 dollárért (12 millió forint) emeltetett a Sunset Boulvardon egy 13 és fél méteres táblát, mely az augusztusi évfordulót hirdeti.

A pár augusztus 14-én zártkörű, 50 fős bulit is rendez, a „please celebrate with us” (kérem, ünnepejenek velünk) felszólítás a hirdetőtáblán azonban nem azt jelenti, hogy bárkit szívesen látnak a partin. Gábor egyébként nem láthatja az őt ünneplő hirdetést, mivel Los Anegels-i házában betegeskedik: ennek ellenére Anhalt szerint ez a lehető legjobb ajándék, amit adhat, mert Gábor a tévén keresztül biztos látja majd a táblát, melyet esküvői fotójuk díszít.

„Mit kezdene a feleségem egy ékszerrel? Nem örülne, egyáltalán nem. Kilenc éve betegeskedik, tavaly amputálták a lábát. Mindig megkérdezem, mit kér, mindig kaviárt és pezsgőt, de azt mindig megkapja, az nem számít ajándéknak. Valami különöset akartam. Arra gondoltam, valami őrültség kéne, akkor eszembe jutott ez, amit láthat a tévében. 68.000 dollárba kerül havonta, de Zsa Zsa férjének lenni 25 éve sokkal többet ér. Megfizethetetlen” – mondta Anhalt a Daily Mailnek. Anhalt valóban komolyan veszi az évfordulót, honlapján visszaszámláló mutatja, mennyi idő van még az ünnepig. A zártkörű bulira Gáborék Quincy Jonest, Kirk Douglast és nejét, Nancy Reagant, Angie Dickinsont, Sylvester Stallone-t, Arnold Schwarzeneggert, és Larry Kinget is várják.