Rihanna az év nője a Vogue szerint

2011.07.26. 21:39

A barbadosi énekesnőt az olasz Vogue jótékonysági tevékenysége, zenei karrierje és a magánéletében fellépő nehézségek (kapcsolat Chris Brownnal plusz drogos apa) miatt választotta az év nőjének.

„A független, energikus, fiatal (mindössze 23 éves) Robyn Rihanna Fenty-t választottuk az év nőjének. Nem csak számai és megjelenése, hanem főleg harcos természete miatt. Ez a harcos szellem juttatta Barbadosról a slágerlisták élére, ez tette lehetővé, hogy ilyen egyedülálló karriert fusson be, saját erejéből, saját munkájának köszönhetően” – írja a magazin.

A mindenhol, csak a színpadon nem visszafogott énekesnő, aki néha makirészegen molesztálja rajongóit, azért is megérdemli a díjat a Vogue szerint, mert a kezdetektől provokatív és szexis, nomeg mert problémás a magánélete. „Annak ellenére sikerült karrierjére koncentrálnia, hogy magánéletét számos tragédia árnyékolta be: apja crack-függősége és exbarátja, Chris Brown 2009-es erőszakos kirohanása” – áll az újságban. Az énekesnő, aki először 2009-ben szerepelt a Vogue címlapján, egyelőre még nem reagált a magazin kitüntetésére.