A 17 éves matekutáló tinisztár, Justin Bieber nemrég új tetkót csináltatott egy izraeli művésznél, ráadásul apját is magával vitte, hogy a közös művel együtt gazdagodhassanak. Biebernek már van két tetoválása – az egyik egy csillag a könyökénél, a másik egy sirály a csípőjénél –, de úgy gondolta, egy Jézus felirat a testén még igazán jól mutatna.

Bieber nagyon ideges volt a fájdalmas műtét előtt, de apja, Jeremy Bieber végig fogta a kezét, hogy szegénynek legyen kibe kapaszkodnia. Mindezek után együtt pózoltak a képeken, amiket Bieber rajongói oldalán közzé is tettek. „Nagyon jó kapcsolatban vagyok az apámmal. Amikor kicsi voltam, néhány számot megtanított gitáron eljátszani mint például a Knockin' on Heaven's Door-t Bob Dylantől. Ő tanított meg vezetni is, ő a király” – idézte a Femalefirst.

Apja és fia nem magyarázták el, miért pont Jézus nevét varratták magukra, de a Selena Gomezzel kavaró Bieber menedzsere, Scooter Braun korábban elmondta, hogy az énekes minden fellépése előtt imádkozik angolul és héberül is. „Valószínűleg Justin hallott már engem imádkozni és bírált is, hogy miért csinálom, bezzeg most ő ugyanezt csinálja”- tette hozzá.