Megint kiverték a biztosítékot az Ausztráliai Tanács a Gyermekekért és a Médiáértnál. A Grease-sztár Olivia Newton-John lánya igencsak kemény klipet hozott össze, amiben narkózást és öngyilkosságot imitál - írja a Daily Mail. A Play With Me című anyaghoz készített klipben Chloe Lattanzi egy hotelszobában fekszik egy őt negligáló fickóval szemben. Később agoynrázatja magát az árammal, fegyvert tart a saját fejéhez, majd egy ponton kokainszerű anyag felszívását is eljátssza.

Maga Lattanzi nem borult ki a klip miatt, amit "művészi kifejezésnek" nevezett. Szerinte arról szól az egész, hogy akár meg is halhatsz annak az orra előtt, akit szeretsz, ha őt nem érdekled. "A koncepció valóban igen sötét, de a jelentése nem szó szerinti" - magyarázta. A videót a Youtube megosztón már majdnem 26 ezren látták. A fent említett ausztrál szervezet szerint Lattanzinak egyszerűen figyelemre van szüksége, azért csinál ilyen felháborító videót.

Chloe Lattanzi - Play With Me from Talkboy TV on Vimeo.

Az aggódó ausztrál anyák egy magyarázó videó kiposztolására is sarkallták Olivia Newton-John lányát, akit csak a művészi érték hajt. "Nem akarok meghalni, nem akarok megölni senkit, nem akarom, hogy valaki meghaljon, mindez a móka jegyében készült" - mosta kezeit a korábban az anorexiával is küzdő énekesnő, aki szerint hülyeség komolyan venni a klipet.