Az Eiffel téren négy, jégtömbbe fagyasztott vodkásüveg várta szerda délelőtt, hogy celebek kiszabadítsák. Karsai Zita, Bálizs Anett, Király Viktor és Somló Tamás kaptak mindehhez segítséget is, volt hőpisztoly, fűrész, no, meg az elhagyhatatlan jégvágó. Eleinte úgy tűnt, nem gondolták ezt teljesen végig, és az üvegek kikaparása órákig fog tartani, de aztán A Jóban rosszban-os Bálizs Anett – aki leginkább arról híres, hogy átszabatta az orrát – Sharon Stone-t hazudtoló mozdulatokkal kábé 9 és fél perc alatt kiszedte a legújabb grapefruitos ízesítésű vodkát, hogy aztán megkeverhesse belőle a szerény zsűri által végül legjobbnak kikiáltott koktélt.

Bálizsot amúgy "alulról felfele, drága" – szavakkal segítette az egyik felügyelő jegesember, de még így is sikerült megpörkölnie a szél ellen felszerelt fehér sátor tetejét, és, a szagból ítélve, valakinek a haját is. Somló és Karsai is eltörték az üveget, addig melegítették, Karsai kiömlött vodkája erjedt piaszaggal öntötte el a fancy szórakozóhely teraszát, de aztán a szél elvitte a Salgótarjánra induló vonattal. A szagot, nem Karsait.

Később koktélokat kevertek, a hendikeppel indulóknak nem adtak kést a lime felvágásához, de aztán ez a probléma is megoldódott. Az Irigy hónaljmirigyes Sipos Tamás és Varga Győző moderálta az eseményt, legviccesebb mondatuk az volt Karsai italára, hogy "nem tudom, az jót jelent-e, ha a habzik". Hát, ilyen, ha a sztárok kútfőből koktélt kevernek.