Még volt hol laknia Damu Rolandnak, amikor a hot! magazin ellátogatott hozzá, hogy bemutathassa az új leendő Damunét. Merthogy Regina, aki a karjaiba ugrott, amikor kiengedték az előzetesből, már nincsen. A kirúgott sorozatszínész barátnője, Zseránszky Judit pultosként dolgozik egy Deák téri szórakozóhelyen, van egy 18 éves lánya, és feltétel nélkül hisz Damu ártatlanságában. "Nem szeretném, hogy pletykáljanak rólunk. Ha az ember szerelmes, és szeretne együtt lenni a szíve választottjával, akkor kiáll a nyilvánosság elé, és vállalja a szerelmét, hogy megelőzze a híreszteléseket. Nagyon friss a kapcsolatunk, három hete találkoztunk, a névnapomon" - mondta a hot!-nak Damu, aki a fotókon kiválóan hozza az ártatlan, vigyorgó kisiskolást, de hát elvileg színész, ugye, megy ez neki.

"Eszembe nem jut, hogy féljek tőle! Persze hogy tudtam, mivel vádolják, de azt gondoltam, úgy igazságos, ha meghallgatom az ő verzióját is. Hiszem, hogy ártatlan. Rövid ideje vagyunk együtt, de fontosnak tartottam, hogy az édesanyám is megismerje. [...] Anyu jó emberismerő, és szimpatikusnak találta őt" - nyilatkozta a lapnak Zseránszky. Damu már a nő lányával is találkozott, ő sem zárkózott el, sőt, kifejezetten büszke arra, hogy ismerheti a színészt. "Én tőle csak jót kaptam. Szépen beszél velem, kedves, érzelmes, amióta együtt élünk" - és ebből ki is derült, hogy szinte azonnal összepakoltak, mert úgy gondolták, fölösleges időhúzás lenne hónapokig randizni. "Kell egy biztos pont az léetben a családon kívól, akivel szerelmi kapcsolatom van, és a legjobb barátom is egyben. Örökké együtt akarunk lenni, mert jó együtt!" - mondta Damu.

A színész ügye augusztusban folytatódik, ugyanis a július közepén tartott tárgyaláson sem született ítélet. Damu Rolandot az ügyészség egyrendbeli erőszakos közösüléssel és kétrendbeli személyi szabadság megsértésével vádolja.