Ismét királyi esküvőre készül Nagy-Britannia, de az eseményt övező hírverés ezúttal jóval csendesebb, mint amely áprilisi ceremóniát kísérte. Szombaton II. Erzsébet királynő legidősebb leányunokája, Zara Phillips esküszik örök hűséget polgári származású vőlegényének, Mike Tindall angol rögbisztárnak. Zara Phillips az uralkodó egyetlen lányának, Anna hercegnőnek a gyermeke, és a 13. helyen áll a brit trónutódlási sorrendben.

A 30 esztendős királyi sarj és a 32 éves Mike Tindall a skót főváros, Edinburgh egyik kisebb templomában házasodik össze. Az áprilisi celebsereglet helyett az  edinburghi Canongate templomban és a szombati esküvő utáni fogadáson elsősorban a lovassportok és a rögbi világából várhatók vendégek, hiszen Zara Phillips és Mike Tindall ebben két sportágban jeleskedik. A ceremóniát a televíziós állomások nem közvetítik egyenesben, de a közeli barátok szerint a pár ennek kifejezetten örül, mivel mindketten ódzkodnak a nagy nyilvánosságtól, és nem szeretik a felhajtást. A vőlegény hozzáállását jellemzi, hogy - amint édesanyja a pénteki Daily Mailnek elmondta - Tindall többször is kijelentette: az sem érdekelné, ha "Zara egy Tesco áruház pénztárosaként dolgozna", mert a személyisége a lényeg, nem a rokonság.

Mike Tindall - Kate Middletontól eltérően - a frigy után semmilyen királyi titulusra nem számíthat, mivel majdani feleségének sincs semmilyen címe; megszólításuk szombattól Mr. és Mrs. Tindall lesz. A BBC által megszólaltatott monarchiaszakértők szerint valójában nem is Mike Tindall házasodik be a királyi családba, hanem Zara Phillips "házasodik ki" onnan, tekintettel a pár köznapi státusára.