Egész amerikai turnéját lefújta a Kings of Leon, miután dallasi fellépésükön az énekes, Caleb Followill csatakrészegen dülöngélt a színpadon. Természetesen a hőségre fogta a dolgot. A fellépéseket hivatalos közleményük szerint az énekes hang-problémái és kimerültsége miatt nem tartják meg.

"A zenekar le van sújtva, de ahhoz, hogy rajongóiknak olyan produkciót nyújthassanak, amilyet megérdemelnek, muszáj szünetet tartaniuk. Sajnos az amerikai koncerteket – nemzetközi turnémenetrendjük miatt – nem tudják átütemezni."

A dallasi koncerten az énekes ennél őszintébbnek tűnt. " A hangom totálisan, 100 százalékosan rossz. Elnézést. Visszamegyek a backstage-be egy percre. Hányni fogok. Iszom egy kis sört, és a biztonság kedvéért most szólok hogy nem vagyok berúgva... Mindjárt leesek innen, mert rohadtul melegem van" - fejtette ki, igaz, a nagy hátravonulásból már nem tért vissza. Followill Amy Winehouse útjára lép? Testvére és zenésztársa, Jared Followill Twitteren azt írta, rajongóikat nem nézik hülyének, tényleg komoly a baj.