83 évesen csináltatta meg a melleit

tt
2011.08.11. 20:30

Marie Kolstad, a 83 éves kaliforniai nő titokban tartotta mellműtétjét négy gyereke, 13 unokája és 12 dédunokája előtt. Attól félt, helytelennek tartanák a műtétet. Kolstad 8000 dollárt (kb. másfél millió forintot) költött a július 22-ei, három órás műtétre. Kolstad lánykorában 32 A kosaras méretű mellel büszkélkedhetett, ami mire középkorú lett, 36 C méretűre nőtt.

“Csak szerettem volna, hogy szép legyen. Nem akartam semmi furcsát vagy nagyot, csak azt, hogy feszesebb és kerekebb legyen” – nyilatkozta a 83 éves nő a New York Times-nak. “Az életkorok kitolódnak, az amerikaiak közül sokan hosszú életet élnek. Az emberek azt mondják, attól, hogy 84 éves vagyok, nem jelenti azt, hogy meg kell elégednem azzal, hogy 80-nak nézek ki" – mondta a nő orvosa, Dr. Norman Rowe plasztikai sebész. Hozzátette, sok idős páciense van.
Kolstad, aki a képeket nézve letagadhatná a fele életkorát, attól félt, meghal a műtőasztalon. “A legnagyobb félelmem az altatás volt, lehet egy vérrög vagy bármi, amitől bekövetkezhet” – nyilatkozta. A nő édesanyja egyébként 94 évig élt.