Élettársa és két gyereke is van az Operettszínház színészének, mégsem a családja körében kapták lencsevégre, hanem egy nála jóval fiatalabb nő társaságában - írta a Blikk. A lapnak az egyik olvasó küldött fotókat Mészáros Árpád Zsoltról, amin a színész a török tengerparton nyomul egy csajra. (Ide kattintva megnézheti, milyen képekről van szó.)

"Elég sokszor összefutottunk a tengerparton és a szállodában is, egy idő után pedig azt vettük észre, hogy egy csinos, fiatal hölgy társaságában forgolódik állandóan. Azonnal rákerestem az interneten a párjára, a gyanúm pedig be is igazolódott, mert nem vele láttuk sülve-főve, ráadásul ez a lány ránézésre vagy 20 évvel fiatalabb is Mészáros Árpád Zsoltnál" - mesélte a forrás, akinek állítása szerint a viszony egyértelmű, hiszen Mázs csókolózott is a lánnyal.

A Blikk természetesen megkereste ezzel kapcsolatban a színészt is, aki meglehetősen béna magyarázattal rukkolt elő: állítása szerint a csajjal akkor került intim viszonyba, amikor a parton activytit játszottak. "Mindenféle vicces, merész feladatok voltak, és egy ilyen alkalmával készülhetett a fotó. A párommal, Erikával nagyon jól megvagyunk, és nagyon szeretem a családomat" - nyilatkozta Mészáros, akinek legkisebb gyereke alig 6 hónapos.