"Evelin képeit elnézve egy igazi nőt látok" - vallotta be töredelmesen a Borsnak Görög Zita, aki fotózást ajánlott fel Gáspár Győző 17 kilót leadott lányának. Szerinte Evelin "nagyon fotogén, szép arcú, arányos testalkatú hölgy lett", akinek ugyan még akad némi "bébihája", de a válla különösen kecses. Elmondása szerint alig várja, hogy Evelinnek megejthessenek egy tesztfotózást, "ahol kiderülhet, mennyire képes játszani a karakterével a kamera előtt".

"Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy észrevett engem egy ilyen híres modell, mint Görög Zita" - nyilatkozta a lapnak a meghatott Gáspár Evelin. A nagy felhajtást maga körül még nem érti, de reméli, hogy sok embernek példát mutat majd, "és fogyásra tudom buzdítani őket". A lány ugyanakkor résen van, nem akarja, hogy átvágják őt, így csak akkor vállalja a fotózást, ha komoly a dolog. "Nem szeretnék ingyenreklámot csinálni a modelliskolájának" - mondta a dörzsölt Gáspár Evelin. Görög Zita épp mostanság alapított egy "plus size" modellügynökséget, aminek lényege, hogy a teltebb nőknek kínálnak karrierlehetőséget a modellszakmában.

Az anyagi és lelki gondokkal küzdő Gáspár-család jól járhat, ha Evelin modellkarrierje bejön, sőt egy gyógyszergyártó is lehet, hogy reklámarcnak választja majd. Így Gáspár Győző lánya jó sok pénzzel feltöltheti a családi kasszát.