Hullafáradtan előző napi Sziget-bulizásától (és a Hurts-koncerten való csápolástól), de interjút adott a Vasárnapi Blikknek Pachmann Péter. A Tv2 Tények című bűnügyi hírműsorát vezető Pachmann még mindig nem tette túl magát a válásán, és sokat szomorkodik. "Ez nem egy szórakoztató műfaj, az ember magára zárja otthon az ajtót, és elmélkedik" - mondta a műsorvezető, aki kategorikusan tagadta, hogy pszichiáter segítségére lenne szüksége. Szerinte semmi ciki nincs abban, hogy negyvenévesen elvált, "ezt persze kritizálhatják az erkölcscsőszök, akik talán még soha nem voltak házasok".

Az elvált házaspár kisfia az idő felét apjánál, felét anyjánál tölti. Pachmann szerint rendet hozott az életébe a gyerek, mert "reggeli, ebéd és vacsora is kell neki". Beiratkozott egy főzőtanfolyamra is, és a kisfia néha megdicséri a leveseit. A gyerek és a Tények mellett magánélete nincs, de egyelőre egyedül is akar maradni. A Facebookon pedig ömlenek az ajánlatok a nőktől, "napi két-három üzenetet kapok" - vallotta be Pachmann. A legkeményebb olyat írt, hogy azt akarja, Pachmann ugorjon be egy taxiba azonnal, és menjen át hozzá. De ő gentleman, egyik ajánlattal sem élt még.

Pachmann beszélt szakmai igényeiről is. Nem sértődött be azon, hogy Azurák Csaba kapta az esti hírek vezetését, és szinte lubickol a Mokkában, ahol szemtől szembe támadhatja a politikusokat. Állítása szerint mindig a komoly műfajok vonzották őt, dehát nem is tartja magát egy szórakoztató Majkának. Beszélt az elbulvárosodottnak tartott Tényekről, amit a védelmébe vett, mondván "csak az igazán érdekes témákkal foglalkozunk, amelyek között valóban gyakran vannak bűnesetek".