Gérard Depardieu-nek nagyon kellett pisilnie Párizsból Dublin felé menet, ez biztos, ahogy az is, nem jutott el a mosdóig. Nem tudni viszont, hogy hová pisilt. A légitársaság szerint az ittas színész – aki nem akarta megvárni, amíg a gép eléri az utazómagasságot – helyét elhagyva a folyosóra vizelt.

Most azonban több lap, például a Vancouver Sun is azt közli az AFP-re hivatkozva: a színész nem volt részeg, és nem a padlóra pisilt, hanem egy palackba, amit a kezébe nyomtak, hogy a lehető legdiszkrétebben végezze el a dolgoz. Takarítani azonban így is kellett, ezért a járat két órás késéssel indult.

Az AFP úgy ismerteti Depardieu vele együtt utazó barátainak szavait: a gép eleve késéssel indult, így hiába várt már a színész negyedórája, hogy bemehessen az illemhelyre, csak nem jutott be. A pisilésre használt üveget Edouard Baer színész ajánlott fel Depardieunek. A művelet elindult, de a színész az üveg mellé is pisilt egy kicsit, amit felajánlott, hogy letakarít, de végül a gépet kitakaríttatták. "Nem számoltak fel extra díjat vagy büntetést, és az volt a benyomása, hogy mindazok, akikkel beszélt, megértették, miért türelmetlenkedett a stewardess-szel" – jegyezte meg az egyik névtelenséget kérő útitárs.