Kim Kardashian férjhez ment Kris Humprhies-hoz Montecitóban, Kaliforniában augusztus 20-án. Akkora esküvő volt, hogy még pár utat is lezártak a környéken. A People magazin szerint 440-en vettek részt a lagzin, barátok, családtagok és persze hírességek. Ryan Seacrest és nője, Julianne Hough, Lindsay Lohan, Eva Longoria, Demi Lovato, Mario Lopez, Babyface, Avril Lavigne is ott voltak, így ők egész biztos, hogy méregdrága ajándékokkal halmozták el az ifjú párt.

Kim Kardashian elefántcsontszínű menyasszonyi ruhában mondta ki az igent, amit Vera Wang tervezett, ehhez Giuseppe Zanotti cipőt választott. A ceremónián állítólag tisztelettel adózott Kim Kardashian apjának, aki 2003-ban rákban elhunyt.

"Sajnos most nincs időnk nászútra menni, jövő nyárra tervezzük" - nyilatkozta Kim Kardashian és hozzátette, az esküvő után New Yorkba repül, a Kourtney és Kim New Yorkban forgatására. Hogy a pórnép is lássa a meseszép esküvőt, az E! magazin felvett mindent, októberben levetítik majd - ez csak az egyik ok, amiért megéri celebként házasodni. A People magazin 300 millió forintnyi dollárt fizetett az exkluzív képekért.