"Majdnem megsirattam azt a szegény német fiút, akinek 100 méter után eltört a lapátja, több évnyi munkája ment ezzel taccsra, odalett az olimpiai kvótája. Az állóképességem egyenlő a nullával, tehát a hosszú távú dolgokat, mint a futás és az úszás, egyszerűen képtelen vagyok űzni. Viszont sportolni kell, tehát a zenés, táncos dolgoknak hódolok, mint amilyen például a zumba" - mondta a szegedi kajak-kenu vb nézője, Liptai Claudia a Borsnak. Hozzátette, ő maga NB1-es kézilabdás, kapus volt  11 éven át.

"Örömmel tölt el, hogy Kovács Katival le tudtam fotóztatni magam, és Vajda Attila óriási küzdelme is meghatott. Nemrégiben halt meg az édesapja, s ezzel a tudattal készült a világbajnokságra. Tudom, milyen kemény dolog ez, én is édesanyám halála után csináltam végig a Megasztárt, hát azt senkinek sem kívánom" - nyilatkozta a hamarosan ismét dolgozó Liptai Claudia.

A műsorvezetőnő arról is beszélt, hogy ott akar lenni a londoni olimpián, akár önkénteskén is. A Rio de Janeiróban 2016-ban megrendezésre kerülő olimpiát sem hagyná ki annak hangulata miatt.

Liptai Claudia már nyilvánosan is együttmutatkozik a pasijával, a kajak-kenu vb-n először lehetett őket nyilvánosan látni - Balogh Péter sajtószóvivőként volt jelen.