Majdnem kétperces videóban nyilvánította ki Emma Stone iránti szerelmét a komikus Jim Carrey - írja a DigitalSpy. A lassacskán a csapból folyó Stone-t fényezi a felvételen, amit kézikamerával készített egymaga. Azt is állítja a nehéz gyerekkorú Carrey, hogy az "okos és kedves szívű" Emmától sok kis "pufók, szeplős arcú gyereket" szeretne. Azonban mielőtt ellamentál kettejük boldog jövendőbeli családi életén, szomorúan hozzáteszi: "Ha sokkal fiatalabb lennék, összeházasodnék veled".

Szóba hozza a szexet is, de nem fejti ki részletesen, csak sejtelmesen mosolyog, és lesüti a szemét. Aztán megintcsak eljutunk a korkülönbséghez. Carrey megjegyzi, hogy sajnos az ő 49 éve messze van Stone 22-étől. "Ráncok vannak az arcomon, néha egy ősz szőrszál a szakállamban, és egy kicsit több időbe telik pisilni, mint régen szoktam" - részletezi az öregedés árnyoldalait a színész. Végül sok sikert, művészi kiteljesedést, szerelmet és elégedettséget kíván a nemrég Andrew Garfielddal éjszakázó Stone-nak. A végén meg-megrezdülő, sírásra hajló szájjal suttogja: "I love you".

A tacózabálásra vágyó Emma Stone a DigitalSpy szerint eddig nem reagált a jelenleg egyedülálló Carrey videójára. A komikus amúgy 2010 elején vetett véget ötéves kapcsolatának Jenny McCarthyval.