Míg Olga állítása szerint azért nem kap munkát, mert mindenki ismeri az arcát Alekosz feleségkereső műsorából, addig a nyerítve vihogó Pajkos Póninak pont a show hozta meg a zsíros állást. Az üzletasszony akkor tűnt fel egy brókercégnek, amikor a kamerák előtt arról számolt be hosszan, mire is költené Alekosz több milliós nyereményét - vagyis hogyan látja a jövőt a göröggel.

"Miután kiestem a műsorból, csengett a telefonom, és egy jó nevű brókercégtől kerestek. Vállalkozói múltam révén benne vagyok több adatbázisban is, így találtak rám, de elárulták, hogy az Alekosz műsorában előadott üzleti prezentációm révén figyeltek fel rám. A főnök úr személyesen jött el hozzám Bükre, amikor közöltem, hogy én nem megyek Pestre" – magyarázta Andrea, aki egy szakmai átképzésen is részt vett már, hogy megfeleljen a követelményeknek.

Mindemellett gőzerővel készül a VV5-re, ahol az Alekosz exei kategóriában tűnik majd fel a beszavazó showban. "Személyiségfejlesztő könyvekkel gyúrok a maximális teljesítményre. A népszerűség nem motivál, hiszen az már ki van pipálva. Ha bekerülök, meg is akarom nyerni a fődíjat, amiből megalapíthatom a saját cégemet. Ki ne szeretne hat hónap alatt több mint tízmilliót keresni?"- mondta.